Particulier

Dementievriendelijk wonen in uw eigen omgeving

Zelfthuis helpt u bij het inrichten van een dementievriendelijke woning in uw eigen omgeving. Of dit nu in een rijtjeshuis is of in het verzorgingshuis, samen met u en uw naasten kijken wij naar jullie wensen en behoeften. Vervolgens maken wij een advies op maat voor uw woonsituatie.

Productvragen

Heeft u een specifiek probleem? Samen met u zoeken wij een geschikt product die bij uw casus past.

Weet u al welk product u wilt hebben, dan helpen wij u bij het uitzoeken welke vergoedingen er beschikbaar zijn voor de aanschaf van uw product.

Ruimte- en gedragings-
vraag

Heeft u een ruimte waar u aanpassingen of hulpmiddelen zou willen zodat u langer en veiliger, thuis kan wonen? Samen met u lopen wij de gehele ruimte
langs. Bespreken wij problemen die u ervaart en kijken wij hoe u de ruimte dementievriendelijk kan inrichten met behulp van (technologische) hulpmiddelen.

Gehele leefomgeving

Wilt u uw hele leefomgeving zo inrichten dat uw huis en omgeving dementievriendelijk zijn? Of wilt u dit als voorbereiding op de toekomst doen?  Alle kamers in huis, het buitengebied en gedragingen komen aan bod. Met het advies dat u krijgt kunt u uw huis dementievriendelijk inrichten.

Wilt u uw woning toekomstbestendig maken? Neem dan contact op